Saltumstiens rute


Ruten på Saltumstiens 6,4 km byder på skov, marker, sø, bakker og dale. Ruten består af trampestier langs markerne omkring Saltum og skovstier gennem skoven ved Nols Sø.


På trods af det ujævne terræn for du en fantastisk gå tur, hvor du kan nyde den flotte udsigt over de omkringliggende marker og det varierede terræn der er omkring Saltum. Saltumstien går også gennem den hyggelige skov og galgebakken ved Nols Sø. 


Saltumstien fører dig også hele vejen omkring Nols Sø som tidligere ikke har været mulig. 


På stierne rundt om byen og gennem naturen er der placeret tavler med små historier fra området Her kan man undervejs blandt andet kan læse om, hvordan det storslåede landskab ved Saltum blev skabt og historien om Saltum Bryggeri.


På stierne er der desuden placeret borde og bænke, så der er rig mulighed for at slå sig ned undervejs, nyde udsigten eller madpakken og måske en velfortjent kop kaffe.


Saltumstien har sin officielle start ved Egnssamlingen i Saltum bymidte, hvor der desuden også er gode parkeringsforhold.


Men du kan begynde din rute hvor du har lyst. Du bliver guidet af pile og skilte hele vejen og her på siden finder du også et printvenligt kort i pdf format. 

6,4 km sti - i og omkring Saltum by